samen één geheel

Na het bepalen van formaat van doek, een onderwerp en kleuren kunnen de deelnemers aan de slag gaan. Een eerste stap is de compositie schetsen die we overnemen op ons schildersdoek.

piepschuim letters

Je bedrijfsnaam in grote letters laten blinken in jullie inkomhal? Geen probleem!
We werken samen met een bedrijfje dat dit voor jullie doet: zij verwerken dit in het juiste lettertype en grootte. Jullie als team gaan er creatief mee aan de slag: beschilderen, spuiten of collage.

Grotere canvassen, kleine groepjes

Vanuit een gekozen thema gaan de deelnemers op zoek naar inspiratie. Thema's worden op voorhand besproken, deze kunnen over het bedrijf gaan, maar het kan ook muziek zijn, abstracte kunst, in de voetsporen van een gekozen kunstenaar...

stencil art

Wil je in je bedrijf eens de uitdaging aangaan om de collega's met een spuitbus te laten werken? Dat kan bij ons ook. Er kan gewerkt worden op panelen, canvassen of muur.

met textielverharder

Kleine groepjes kunnen er ook voor kiezen om beelden te maken met textielverharder. Deze beelden worden opgebouwd met afvalmaterialen en afgewerkt met katoen gedompeld in textielverharder.
Het beeld kan dan buiten gezet worden en is beschermd tegen regen.

epoxy gieten

Epoxy is een hars dat bestaat uit twee componenten. Het heeft de eigenschap hard te worden en gigantisch te blinken.

tafeldecoratie

Op vraag van de klant ontwikkelde we een workshop van een uurtje waarbij ieder naar huis ging met een zelfgemaakt, uniek kerststuk.
Dit origineel kado van hun werkgever zal niet vlug vergeten zijn door de collega's.
Creatieve workshops op maat ís onze specialiteit!

action painting

In de voetsporen van Jackson Pollock! Met verf spatten, drippen en gooien is een geweldige ervaring!
Deze workshop is alleen toegankelijk voor kleine groepen omdat je goed moet kunnen bewegen rond je canvas of paneel.

zeer groot formaat

Grote panelen beschilderen voor je bedrijf met heel je team? Wij begeleiden en coördineren alles om dit project tot een goed eind te brengen.
We zorgen in de voorbereidingen dat we op de juiste manier met het team gaan brainstormen, ontwerpen om dan effectief te schilderen.

zelf verf maken

De Vlaamse overheid heeft ons gevraagd om hun toeristische diens kennis te laten maken met de grote Vlaamse schilders: Rubens, Breugehel en de gebroeders Van Eyck.

Pagina's

Copyright Art-teambuilding.be