Op maat

Voor een persoonlijke toets.

Art-teambuilding staat bekend voor zijn persoonlijke aanpak. Bedrijven die andere ideeën hebben en hier niet terug vinden, kunnen dit bespreken. Zo is het mogelijk om andere dragers te hebben om te schilderen bijvoorbeeld stoelen of tafels,...
Er is de mogelijkheid om een teambuilding te combineren als afscheid voor een pensionering, en op deze manier een origineel cadeau te schenken.
Je wilt misschien liever aan de slag met een potlood of houtskool? Ook dit is mogelijk! Jullie kunnen de collega's gebruiken als model en elkaar portretteren.
Voor creatieve workshops als zijnde macramé, lino's, lettres en doodles, doodle clay... verwijzen we je naar www.bazarts.be, daar kan je kiezen uit vele kant en klare workshops.
Wil je graag creatieve animatie tijdens een bedrijfsfeest? Eén groot canvas waar het personeel of de kinderen van iets op maken, ook dit kan binnen ons aanbod!

Wil je graag een schilderij in je bedrijfshal dat te maken heeft met jullie bedrijf, maar je hebt hier geen tijd voor om het als team te maken? Of ben je op zoek naar mooie decoratieve schilderijen? Dan kan Art-teambuilding u ook verder helpen. In overleg met de klant wordt een persoonlijk en origineel schilderij gemaakt! Aarzel niet om contact op te nemen voor een prijsofferte!

Copyright Art-teambuilding.be